Лестър докара колосална загуба на хазартния бизнес в цял свят


Лестър докара колосална загуба на хазартния бизнес в цял свят

2637 0

Титлата на Лестър Сити - най-сензационният шампион в историята на европейския футбол, струва прескъпо на букмейкърските къщи, които по информация на "Independent" са загубили рекордна сума от едно събитие.

До момента, след направена справка в най-големите световни букмейкъри, общите загуби на хазартния бизнес са в размер на 37 милиона долара - рекордни загуби за букмейкърите, като има къщи, които са изплатили над 3 милиона долара.

Лестър купува италиански национал

Причината за рекордните загуби е коефициентът, който пуснаха за титла на Лестър - 5000 към 1, което провокира стотици да заложат между 50 стотинки и 20 паунда за титла на "лисиците".

Още след януари букмейкърите са започнали да предлагат оферта "кеш-аут", с която предлагат определена сума, която да изплатят на своите потребители, независимо дали Лестър стане шампион или не. Според данни на английските медии, над 65% от залагащите са отказали тези оферти и са решили да изчакат края на сезона, за да видят дали късметът действително ще им се усмихне.

Преди да стане голова машина Джейми Варди е бил пияница

В букмейкърските къщи на Острова са категорични, че повече няма да дадат 5000 коефициент за титла на който и да е отбор, но една такава вече е дала такъв коефициент - на новака Бърнли, който се изкачи във Висшата лига. Дали скромният тим може да повтори постижението? Едва ли, но никой не вярваше и в титла на Лестър... освен тези, които в момента си разделят над 37 милиона долара.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички