Клоп защити Мане и отговори на Гуардиола: Не съм в настроение за Манчестър Сити


Клоп защити Мане и отговори на Гуардиола: Не съм в настроение за Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Gulliver

4510 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отговори на нападките на Хосеп Гурадиола, който обвини Садио Мане, че е симулант. Повод за думите на мениджъра на Манчестър Сити беше полученият жълт картон от нападателя за симулация в двубоя срещу Астън Вила.

Това не бе прието много добре от Клоп, който отговори: "Наистина не съм в настроение за Манчестър Сити в момента. Дали ми харесва какво каза за един от играчите ми? Дори не съм сигурен дали говореше за Садио или общо за нас. Не чух името му. Не ми е ясно как толкова бързо може да се е запознал с инцидента", заяви Клоп, визирайки, че срещата на Сити със Саутхемтън се игра по едно и също време с тяхната.

"Садио не е симулант. Имаше ситуация в двубоя, когато се стигна до контакт и той падна. Може да не е било дузпа, но контакт имаше. Не е като да е скочил върху нечий крак", добави още мениджърът на мърсисайдци. Във вторник "червените" приемат отбора на Генк в двубой от Шампионска лига. А каква е пълната програма на Ливърпул до началото на 2020 година - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички