Клоп за атмосферата на "Анфийлд": Бил съм в Борусия, но такова нещо не съм преживявал


Клоп за атмосферата на "Анфийлд": Бил съм в Борусия, но такова нещо не съм преживявал
Снимка: Getty Images/Guliver

2413 0

Отборът на Ливърпул е в преследване на първа титла в Англия от 29 години насам. Играчите на Юрген Клоп спорят в жестока битка с шампионите от миналия сезон Манчестър Сити за златните медали от английската Висша лига.

Напоследък мърсисайдци не са толкова убедителни над съперниците си, колкото феновете им свикнаха да ги виждат в последните месеци. Трудна победа на "Анфийлд" над Тотнъм в края и също не по-малко изстрадан успех над Саутхямптън в петък "изправиха косите" на всички запалянковци. Любимият им тим обаче продължава да е в битката с "гражданите", а мениджърът Юрген Клоп споделя, че фенове като тези на "червените" не е виждал.

"Нямам много време за директен контакт с феновете, но знам какво значи за тях спечелването на титлата. Това е нещо много важно. Усещам го в реакциите им по време на мачовете ни. Това, което направиха миналия уикенд на "Анфийлд" срещу Тотнъм беше изумително. Беше нещо наистина огромно. При престоя ми в Дортмунд свикнах с добрата атмосфера, но не бях преживявал подобно нещо", споделя Клоп по повод трудната победа над "шпорите".

ИЗНЕНАДА: ЛИВЪРПУЛ ВЗИМА БИВШ АС НА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички