Клоп: Ман Сити играе по-силен футбол, но ние сме биткаджии


Клоп: Ман Сити играе по-силен футбол, но ние сме биткаджии
Снимка: Guliver/GettyImages

1473 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че в последните месеци "червените" не играят възможно най-силния футбол, но въпреки това демонстрират голямо желание за победа. Според немския специалист именно себераздаването на неговите играчи по терена може да донесе така бленуваната титла от Висшата лига.

 

"В последните няколко мача не играем на най-високо ниво, но сме постоянно в преследване на победата. В момента всичко опира до биткаджийство и дали го имаме в нас", каза Клоп.
"Хората искат от нас да играем като Сити. Не можем, но и защо пък да го правим? Ние си имаме наш стил, който ни харесва и ни носи успехи. Годината е трудна за всички, защото за Шампионската лига ще се търсят между 70 и 75 точки, а за титлата - над 90. Ние преследваме трофея и това е много добре"

"В последните няколко мача не играем на най-високо ниво, но сме постоянно в преследване на победата. В момента всичко опира до биткаджийство и дали го имаме в нас", заяви Клоп след трудната победа над тима на Саутхемптън в петък.

"Хората искат от нас да играем като Сити. Не можем, но и защо пък да го правим? Ние си имаме наш стил, който ни харесва и ни носи успехи. Годината е трудна за всички, защото за Шампионската лига ще се търсят между 70 и 75 точки, а за титлата - над 90. Ние преследваме трофея и това е много добре", добави още германецът.

Междувременно голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах не само се "отпуши" с гол срещу Саутхемптън, но и блесна с невероятна техника (видео вижте тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички