Клоп призна, че Ливърпул са играли слабо днес


Клоп призна, че Ливърпул са играли слабо днес
Снимка: Getty Images/Gulliver

2687 0

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп не остана много доволен от днешния мач срещу Тотнъм, въпреки успеха на „мърсисайдци“ с 1:0. Германецът потвърди, че в щаба на Ливърпул има капка разочарование, след като „червените“ не успяха да материализират превъзходството си в срещата с още попадения.

През втората част Хюн-Мин Сон и Джовани Ло Селсо имаха добри възможности да изравнят резултата за „шпорите“, след като Роберто Фирмино бе дал аванс на Ливърпул през първото полувреме. След срещата Клоп даде интервю пред Скай Спортс. „Първото и най-важно нещо е резултатът. Един отбор заслужаваше да спечели и това бяхме ние. Да спечелим на стадиона на Тотнъм беше нещо много специално. Фактът, че мачът не беше спечелен от нас около 50-60-та минута си е изцяло наша вина. На седмото небе съм що се отнася до резултата, но трябва да си поговорим за представянето като цяло. Трябваше да отбележим повече голове, това е истината“ каза немският специалист.

С победата днес Ливърпул събра актив от 61 точки и изпревари с цели 16 втория Лестър. Другата седмица на „мърсисайдци“ предстои дерби срещу Манчестър Юнайтед. А ето как вчера Юрген Клоп съсипа Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички