Клоп: Дори Ливърпул да няма титла 125 години, пак няма да играе като Юнайтед


Клоп: Дори Ливърпул да няма титла 125 години, пак няма да играе като Юнайтед
Снимка: Gulliver/GettyImages

1748 0

Мениджърът на Ливърпул коментира начинът на игра, който Манчестър Юнайтед демонстрира на "Анфийлд" през уикенда, когато двата тима не се победиха в Дербито на Англия и завършиха при резултат 0:0. Немският специалист разкри, че той и отборът му никога не биха копирали стила на игра на "червените дяволи".

След нулевото реми в събота мърсисайдци изостават вече с 9 точки от лидера Манчестър Сити, който разби Стоук Сити със 7:2, като така чаканата титла на "Анфийлд" сякаш ще се иплъзне и през този сезон.

"Жозе видимо направи това, което смята за правилно и това е ОК. Това не бе добре за нас, но не мога да кажа на Моуриньо "Хайде, отвори играта малко", просто не може така. 

В Манчестър Юнайтед искат да спечелят титлата, така, както всеки тим иска. В Ливърпул обаче никога не може да играем така. Дори 125 години да няма титла на "Анфийлд", ние никога не бихме играли футбол по такъв начин", сподели Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички