Клоп: Челси ми напомня на моя Дортмунд


Клоп: Челси ми напомня на моя Дортмунд
Снимка: Getty Images/Guliver

2361 0

Единственият отбор с пълен точков актив в Англия е Ливърпул. Сега обаче на мърсисайдци им предстои сериозен тест срещу талантливия тим на Челси в неделя от 18:30 часа българско време. Мениджърът на "червените" - Юрген Клоп, заяви пред дербито на кръга, че този състав на Франк Лампард му напомня на неговия отпреди години в Борусия Дортмунд.

"Това е изключително вълнуващ отбор (Челси). Напомня ми на отбора, който имах в Борусия Дортмунд преди години, когато играчите бяха изключително млади, вероятно дори по-млади от тези на Челси. Тогава хората постоянно говореха за това колко са млади, но те играеха, защото го правеха добре, а не защото бяха млади. Ако има клуб в света, на който трансферните забрани не се отразиха толкова зле, то това е Челси" - заяви Клоп. 

Ливърпул има само една победа от последните 12 гостувания на отбори от топ 6. Челси, пък, ще бъде без новата си звезда - Мейсън Маунт, който бе контузен по време на сблъсъка в Шампионска лига срещу Валенсия. Вижте по какъв брутален начин Франсис Коклен влетя в краката на младока - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички