ВИДЕО: Ужасяваща контузия за новата млада звезда на Челси


ВИДЕО: Ужасяваща контузия за новата млада звезда на Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

5097 0

Във вторник вечер Челси понесе двоен удар. От една страна започна похода си в Шампионска лига със загуба (0:1 от Валенсия), а от друга загуби изключително важен играч. Става въпрос за налагания от началото на сезона - Мейсън Маунт, който започна да навлиза в прекрасна форма. Бившият играч на Арсенал обаче - Франсис Коклен, влезе по изключително груб начин в краката на 20-годишния английски национал.

"Има контузия в глезена. Не знаем колко е зле. Ще трябва да видим какво е положението в следващите 24-48 часа, за да разберем колко зле е контузията и каква точно е самата травма. Твърде рано е да се каже, но е контузия в глезена, което е жалко, защото се намира в прекрасна форма, започна и този мач по добър начин, но ни се наложи да извършим ранна смяна" - заяви мениджърът на "сините" Франк Лампард. 

Все още не е ясно за колко време ще отсъства Мейсън Маунт. За грубото си нарушение, пък, Коклен получи само жълт картон от главния съдия Джунейт Чакър. Междувременно, друга от младите звезди на Челси - Тами Ейбрахам, се закани сериозно на Ливърпул за предстоящия сблъсък между двата отбора. Вижте повече информация - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички