Да станеш играч на мача, след като си играл 90 минути с диария...


Да станеш играч на мача, след като си играл 90 минути с диария...
Снимка: Gulliver/GettyImages

2589 0

Полузащитникът на Ливърпул Джорджиньо Вайналдум призна, че е играл в мача срещу Борнемут в събота със сериозен дискомфорт. Холандецът е бил с разстройство, но успя да вкара гол. Това се случи в 34-ата минута на срещата и хубавото попадение спомогна за успеха с 3:0. Най-интересното е, че Вайналдум бе избран за играч на мача.

Оказва се, че участието на 28-годишния халф в мача е било под въпрос. Първо, той е имал проблеми с коляното, заради което не взе участие в двубоя с Уест Хем, а на второ място, е имал проблем и със страничен ефект от лекарствата, които е приемал.

ВРАТАР ПОЛУЧИ ЧЕРВЕН КАРТОН ЗА ОБЛЕКЧАВАНЕ ЗАД ВРАТАТА СИ

"В четвъртък вечер взех хапче, което лекарят ми предписа за коляното ми. Като страничен ефект това хапче може да причини болки в корема. Аз го изпих и наистина болката дойде, въпреки че знаех, че е от таблетката. В крайна сметка започнах да повръщам и беше малко страшно. Не тренирах в петък и не нощувах в хотела, защото си мислеха, че мога да заразя и другите играчи", обясни холандецът, цитиран от The Guardian.

"Треньорът ми звънна и ме попита ще мога ли да играя. Отговорих, че съм максимално позитивен относно шансовете си. Сутринта все още чувствах слабост и ме тормозеше диария. Таблетките много ми помогнаха, но дори след съдийския сигнал на полувремето се наложи бързо да повърна в тоалетната. Дори си помислих в този момент "О, не! Въпреки това успях да изляза и да си свърша работата", разказа още футболистът.

Припомнете си тук как звезда в Серия А едва не се на*ка по време на мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички