Кейн: Не мисля, че съм на нивото на Роналдо и Меси


Кейн: Не мисля, че съм на нивото на Роналдо и Меси
Снимка: Guliver/GettyImages

2137 0

Капитанът на английския национален отбор Хари Кейн заяви, че той и съотборниците му трябва да работят много здраво, ако искат да повторят или подобрят представянето си от Световното първенство в Русия на Европейското след две години.

Кейн и компания изненадаха всички, като достигнаха полуфиналите на Мондиал 2018, а тази вече ще се изправят срещу Испания в мач от Лигата на нациите. "Хубаво е да видя момчетата отново. Разбираме се много добре. Световното първенство не беше толкова отдавна и е хубаво, че отново сме заедно. Но всички знаем, че трябва да работим много здраво, за да се класираме на Европейското и след това, надявам се, да стигнем по-далеч, отколкото на Световното.

Горди сме от това, което постигнахме и знаехме, че можехме дори да играем финал в Русия. За нас първенството бе страхотно, но винаги остава мисълта, че можехме да постигнем повече. Това никога няма да си отиде и се надяваме да го променим на Европейското", коментира Кейн, който стана голмайстор на Мондиала с шест гола. Англия приема Испания на "Уембли" тази вечер от 21:45 часа българско време.

Той сравни и до колко неговото ниво се доближава до това на Кристиано Роналдо и Лионел Меси. "Трудно е да се сравняваш с тези двама играчи, които са постигнали невероятни резултати през последните десет години. Те са на нивото, което всеки иска да постигне. Горд съм, че станах голмайстор на Световното първенство. Но не мисля, че съм достигнал тяхното ниво".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички