Хари Кейн излиза с уникални бутонки на мача с Испания (СНИМКА)


Хари Кейн излиза с уникални бутонки на мача с Испания (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

2478 0

Нападателят на националния отбор на Англия Хари Кейн ще бъде награден с приза за голмайстор на Мондиала в Русия в утрешния мач с Испания от турнира Лига на нациите. 25-годишният футболист ще получи "Златната обувка" и ще излезе със специални позлатени бутонки на "Nike". Играчът на Тотнъм отбеляза шест попадения на Световното първенство в Русия, където "трите лъва" бяха на крача от финала, губейки на предишното стъпало от отбора на Хърватия.

Бившият капитан на представителния тим Тони Адамс сподели пред програмата "Sky Sports The Debate", че съотборниците на Кейн трябва да са по-активни в опит да помогнат на нападателя да поддържа головата си форма.

"Мисля, че може да направим повече за него. Нуждае се от повече центрирания, той е от типа играчи, които трябва често да са в наказателното поле и да бъдат зареждани с топки от съотборниците си постоянно. Затова е важно кой е около теб в състава. Предполагам, че ще започне на високи обороти, защото е в ритъм и няма да му е нужно кой знае колко време преди да се разпише. Около Коледа може би ще му е нужна почивка, но в момента той е готов за нови попадения".

След мача с Испания на ,,Уембли“ за англичаните предстои и гостуване на Хърватия в сряда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички