Капитанът на Юнайтед хареса пост с призив към Моу да си тръгне


Капитанът на Юнайтед хареса пост с призив към Моу да си тръгне

2257 0

Капитанът на Манчестър Юнайтед Антонио Валенсия направи нещо, което няма да се хареса на Жозе Моуриньо. Еквадорецът хареса пост в Instagram, който завършва с думите "Дойде време Моуриньо да си ходи".

Вчера "червените дяволи" изиграха поредния си слаб мач и удължиха серията си без победа на четири мача, което предизвика бурни негодувания от фенове и легенди на клуба. В профил, посветен на Антонио Валенсия излезе снимка с текст, който гласи, че "мачовете на Юнайтед са като наказание за феновете" и завършва с това, че Жозе трябва да си ходи. По-интересното бе, че капитанът Валенсия е харесал поста със собствения си акаунт.

ПОГБА И АЛЕКСИС НЕ ПОДАДОХА РЪКА НА МОУРИНЬО НА МАЧА С ВАЛЕНСИЯ

Еквадорецът се оправда за постъпката си с думите: "Харесах снимката, но не съм чел текста. Винаги съм стоял зад мениджъра и моите съотборници. Ние даваме всичко, на което сме способни, за да подобрим последните резултати", гласи становището на десния бек.

Вижте тази публикация в Instagram.

We will come back stronger💪

Публикация, споделена от Antonio Valencia Fans (@teamvalencia25) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички