Капитанът на Манчестър Юнайтед напуска - вижте фаворитите за нов лидер на тима


Капитанът на Манчестър Юнайтед напуска - вижте фаворитите за нов лидер на тима
Снимка: Guliver/GettyImages

3214 0

От следващия сезон Манчестър Юнайтед ще се лиши от услугите на своя капитан. Мениджърът на тима Оле Гунар Солскяер обяви, че след края на кампанията Антонио Валенсия ще напусне клуба, което означава, че ще трябва да избере нов лидер на селекцията си.

Бившият еквадорски национал изкара 10 години на "Олд Трафорд", като се превърна в ключова фигура за последните успехи на сър Алекс Фъргюсън при "червените дяволи". Формата му през последните години обаче спадна, а през този сезон е сериозно измъчван от травми и дори може да не играе повече с фланелката на тима си.

"Ще видим кой ще е тук следващия сезон и ще избера капитана. Антонио Валенсия си тръгва със сигурност. Така че ще трябва да избера измежду Ашли Йънг, Пол Погба, Давид де Хеа и Крис Смолинг. Ще видим кого ще избера", заяви Солскяер преди мача с Уест Хям.

Интересен факт обаче е, че и Пол Погба, и Давид де Хеа могат да напуснат след края на сезона. Има сериозен интерес към техните услуги, най-вече от Реал Мадрид, а испанският страж продължава да отказва офертите на Манчестър Юнайтед за нов контракт. Междувременно Солскяр обвини ас на тима в "симулация" на контузия (вижте подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички