Солскяер изчисли от колко точки се нуждае Юнайтед до края на сезона


Солскяер изчисли от колко точки се нуждае Юнайтед до края на сезона
Снимка: screenshot

1726 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изчисли от колко точки ще се нуждае отборът, ако иска да се класира на третото място, което ще гарантира участие в Шампионска лига през следващия сезон. Юнайтед е на шесто място за момента с 61 точки, докато Челси е с 66 точки, а Тотнъм има 64, докато активът на Арсенал е 63 точки.

"Нуждаем се от възможно най-много точки и смятам, че при спечелването на 15 точки ще бъдем в челната тройка. Сега сме фокусирани изцяло върху Уест Хям", заяви норвежкият специалист. За мача на Манчестър Юнайтед с Уест Хям в събота вечерта наказани са Люк Шоу и Ашли Йънг, а контузени са Неманя Матич и Андер Ерера.

Той коментира и систуацията с Андер Ерера, който все още не подписва нов договор, а се появи информация, че има договорка с ПСЖ. "Той работи много добре, за да се върне след травмата, получена срещу Ливърпул. Когато се върна, получи друга контузия по време на тренировка. Стараеше се много. За съжаление, едновременно с това се налага да обсъждаме нов контракт, така че не мога да кажа конкретно как вървят работите. Дали ще остане? Трябва да питате него. Не знам как са преминали последните срещи".

Една от големите звезди на Манчестър Юнайтед също мисли за напускане. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички