Какво предлага Лингард на Манчестър Юнайтед през 2019 година? Не е голове или асистенции


Какво предлага Лингард на Манчестър Юнайтед през 2019 година? Не е голове или асистенции
Снимка: Getty Images/Guliver

7347 0

Сезонът в Англия за Джеси Лингард стартира по начин, по който Манчестър Юнайтед не би искал - така, както завърши миналия. Мнозина говорят за липсата на голове от страна на Алексис Санчес, но не се обръща внимание на това, че английският национал също е далеч от най-резултатните играчи на "червените дяволи".

Любопитното е, че през календарната 2019 година Лингард все още няма гол или асистенция за своя тим. Последните такива записва през декември 2018 година, когато заби четири гола и две асистенции, а още по-любопитното е, че това са всичките му голове и асистенции за 2018/2019.

През миналия сезон имаше само един играч, който се разписа само в един месец от сезона в Англия. Това е Джордан Хендерсън, като капитанът на Ливърпул имаше попадение през април. Работата му обаче е далеч от това да носи победите на своя тим с попадения, докато тази на Лингард е по-скоро именно такава.

Ръководството на Манчестър Юнайтед пък през този сезон взе решение как ще накаже играчите на тима, ако не се класират за Шампионска лига. Какво наказание следва може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички