Изненадващ клуб влиза в битката за Емре Джан


Изненадващ клуб влиза в битката за Емре Джан
Снимка: Getty Images/Guliver

2982 0

Немският полузащитник на Ювентус Емре Джан е обект на интерес от тима на Тотнъм споделя германското издание ‘SportBild’. 26-годишният халф е със статута на твърда резерва на „Алианц Стейдиъм“ през настоящия сезон. Джан дойде в Торино със свободен трансфер от Ливърпул през лятото на 2018г.

През изминалия сезон юношата на Байерн Мюнхен записа 29 срещи за Ювентус, 20 от които като титуляр. След идването на Маурицио Сари обаче той е нежелан в тима, като е бил едва 2 пъти в стартовия състав на „бианконерите“ през този сезон, като дори бе оставен извън отбора на „старата госпожа“ за мачовете от Шампионската лига. Манчестър Юнайтед, Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд бяха някои от клубовете, които желаеха Емре Джан в редиците си. Сега обаче изглежда, че и Тотнъм ще се намеси в борбата за неговия подпис. Жозе Моуриньо има сериозни проблеми с контузени в центъра на терена, като Муса Сисоко, Хари Уинкс и Танги Ндомбеле са с травми. Затова сега трансфер на немския полузащитник изглежда реален.

Емре Джан ще излезе на Тотнъм около 25-30 милиона евро. Бонус за „шпорите“ е опитът на полузащитника в Английската Висша лига, след като той няколко години носеше екипа на Ливърпул. А ето кой друг футболист почти сигурно ще подпише със Спърс в следващите часове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички