Изненада! Пол Погба с благодарности към Моуриньо


Изненада! Пол Погба с благодарности към Моуриньо
Снимка: Guliver/GettyImages

2082 0

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба коментира раздялата с мениджъра Жозе Моуриньо. Не е тайна, че двамата не поддържаха добри отношения и дори френският национал в последните срещи оставаше резерва. Той обаче изненадващо благодари на вече бившия мениджър на "червените" дяволи.

"Знам, че очаквате да каже нещо за Жозе и за днешния резултат. Ясно е, че сме доволни от тази победа. Играхме добре и целият отбор бе на ниво. Но знам, че искате да ме попитате как е било при него. При Жозе спечелихме трофеи и искам да му благодаря за това. Не всичко се получаваше добре, но имаше и хубави неща - спечелихме трофеи. Когато печелиш израстваш като футболист и като човек. Това вече е в миналото, но аз му благодаря.

Убеден съм, че вече всички чакат с нетърпение следващия мач и да спечелим нови точки. Искаме да се завърнем на върха. Това е, което имам да кажа. Целият отбор игра добре. Доволни сме, че новият мениджър започна с такава победа, това бе важно и дано продължим в същия дух. Няма да е добре след подобно представяне днес да загубим следващия мач”, заяви Погба.

Още в първия си мач след раздялата с Моуриньо, Юнайтед сътвори нещо, което не се бе случвало от ерата на сър Алекс Фъргюсън - ето какво.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички