Игуаин призна: Страхувах се да изляза от вкъщи, за да не ме критикуват


Игуаин призна: Страхувах се да изляза от вкъщи, за да не ме критикуват
Снимка: Getty Images/Guliver

1560 0

Нападателят на Челси Гонсало Игуаин разкри, че се страхува от критики. Аржентинецът призна, че е имал моменти в миналото, когато не е смеел да излезе от дома си. "Съжалявам, че рано се криех у дома през цялото време. Няколко пъти се случи да не изляза на улицата, страхувайки се да чуя критики за играта си. Не трябваше да се държа така", заяви Игуаин, цитиран от A Bola.

"Има много хора, извършили по-ужасни неща, но които напускат дома си без срам. А ние, футболистите, които никого не сме убили и не сме предизвикали война, трябва да се притесняваме да излезем на улицата, само защото се занимаваме със спорт?", продължи той.

"Сега не искам нищо да знам за критиката. Това, че нямам профил в социалните мрежи много ми помага за това. Играл съм в най-добрите първенства, участвал съм в 3 световни първенства. Когато бях на пет години, не можех да си представя какво мога да постигна. Защо трябва другите да ме интересуват", завърши нападателят. Каква друга причина има Гонсало, за да се гордее със себе си вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички