Играч на Арсенал заплаши Патрис Евра: Внимавай какво говориш!

Полузащитникът на Арсенал Гранит Джака предупреди Патрис Евра да внимава какво говори. Бившият краен бранител на Манчестър Юнайтед беше гост в студиото на Sky Sports по време на загубата на Арсенал от Шефилд Юнайтед. Евра не пестеше критиките си към играта на "топчиите", включително и към Джака, а отговорът на халфа не закъсня.

"Трябва да престанем с глупостите за психическата ни устойчивост. За мен е все едно дали играеш като домакин или гост - трябва да печелиш и да показваш характер и добра игра, а не винаги да търсиш същите оправдания", заяви Джака.

Евра посочи изненадващ съперник, който му е бил по-труден от Меси

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед - Патрис Евра, определи Джеймс Милнър като най-трудния си съперник, поставяйки го пред Лионел Меси. Бившия...

Що се отнася до коментара на Евра, че играчите на Арсенал са "бебета", Джака отвърна: "Доста хора говорят твърде много. Не е за първи път, в който той говори подобни неща за нас. Изпитвам голямо уважение към Евра, но той трябва да внимава какво говори. Не е само той - има много хора, които говорят пълни глупости за нас."

Междувременно Джейми Карагър, който беше заедно с Евра в студиото, призна, че целият отбор на Ливърпул е допуснал голяма грешка около казуса с расизма към Евра от страна на Луис Суарес (повече по темата четете тук).

Още по темата

Please select answer!