Играч на Арсенал заплаши Патрис Евра: Внимавай какво говориш!


Играч на Арсенал заплаши Патрис Евра: Внимавай какво говориш!
Снимка: Getty Images/Guliver

2320 0

Полузащитникът на Арсенал Гранит Джака предупреди Патрис Евра да внимава какво говори. Бившият краен бранител на Манчестър Юнайтед беше гост в студиото на Sky Sports по време на загубата на Арсенал от Шефилд Юнайтед. Евра не пестеше критиките си към играта на "топчиите", включително и към Джака, а отговорът на халфа не закъсня.

"Трябва да престанем с глупостите за психическата ни устойчивост. За мен е все едно дали играеш като домакин или гост - трябва да печелиш и да показваш характер и добра игра, а не винаги да търсиш същите оправдания", заяви Джака.

Що се отнася до коментара на Евра, че играчите на Арсенал са "бебета", Джака отвърна: "Доста хора говорят твърде много. Не е за първи път, в който той говори подобни неща за нас. Изпитвам голямо уважение към Евра, но той трябва да внимава какво говори. Не е само той - има много хора, които говорят пълни глупости за нас."

Междувременно Джейми Карагър, който беше заедно с Евра в студиото, призна, че целият отбор на Ливърпул е допуснал голяма грешка около казуса с расизма към Евра от страна на Луис Суарес (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички