Ибрахимович защити Пол Погба от Жозе Моуриньо


Ибрахимович защити Пол Погба от Жозе Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

3622 0

По време на престоя си в Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович създаде сериозно приятелство с най-скъпия играч в историята на "червените дяволи" Пол Погба. Френският халф раздаваше страхотни пасове, а шведът лесно ги превръщаше в голове. И това бе дебютният им сезон.

После обаче се появи неприятната травма на Ибра и дългото му отсъствие от игра. Той бе продаден в ЛА Галакси. На "Олд Трафорд" пък отношенията между Погба и добрия приятел на Златан от времето им в Интер Жозе Моуриньо. Португалецът често оставяше Погба на пейката, а след уволнението на Специалния, Златан взе страна в спора.

"Пол не се чувстваше сигурен в треньора, но и треньорът не се чувстваше сигурен с Пол. Играчи като него трябва да имат свобода, която очевидно той не е получил. Те трябва да са постоянно свободни, за да показват на какво са способни. Той обаче не получаваше това и така се стигна до проблема между тях. Пол просто трябваше да бъде свободен, не да получава постоянно съвети", заяви Ибрахимович.

МОУ С ПРЕКАЛЕНО ИНТЕРЕСЕН КОМЕНТАР ЗА ОТНОШЕНИЯТА СИ С ПОГБА

"Сега виждаме един свободен Пол, един щастлив Пол, един Пол, на който са му казали да прави това, което може най-добре. Това е като нова енергия за него, като свежа кръв, сега той е точно този Пол, който всички искат да видят", завърши шведът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички