Хари Кейн: Наказанието за България трябва да е по-строго


Хари Кейн: Наказанието за България трябва да е по-строго
Снимка: Getty Images/Guliver

2895 0

Нападателят на Англия Хари Кейн обяви, че е имало вариант отборът му да не излезе на терена след почивката на мача с България. На почивката обаче британците са решили да продължат играта.

През първото полувреме двубоят бе прекъсван на два пъти заради расистки прояви от страна на публиката. При трето прекъсване мачът щеше да бъде прекратен.

"Не съм уверен, че правилата на УЕФА са достатъчно строги. Допустими ли са прояви на расизъм? Разбира се, не. В настоящия момент правилата на УЕФА задължават диктора да предупреждава запалянковците, а преди отборите да напуснат терена, е необходимо да се проведат още няколко процедури. Расизмът е недопустим! Мисля, че наказанието трябва да бъде по-строго. Ние обаче като отбор се държим заедно, проявихме единство. На почивката обсъждахме ситуацията. Колективно решихме да продължим играта. Ако който и да е от нас не бе пожелал да излезе на терена, и ние нямаше да продължим", обяви Кейн, цитиран от Evening Standard. Междувременно, стана ясно, че и английските фенове атакуваха българската публика. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички