Гуардиола посочи "големия проблем" на Ливърпул


Гуардиола посочи "големия проблем" на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

5368 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола смята, че един от големите проблеми на "гражданите" през този сезон във Висшата лига е много силното представяне на Ливърпул. Сити изостава с 11 точки, като мърсисайдци са и с мач по-малко.

"Вече имаме една точка по-малко от тези на Барселона, който води в шампионата на Испания. Проблемът е, че Ливърпул има 16 победи в 17 мача. Трябва да сваля шапка и да ги поздравя за това. Екипът ни показва игра. Губим точки, но това не е проблем в представянето ни. Винаги успяваме да проведем ярки мачове с всеотдайност", заяви Пеп Гуардиола пред "A Bola".

Малко по-рано Гуардиола зарадва феновете на "небесносините", като обяви, че е готов да преговаря за подновяване на своя контракт с клуба. Испанският специалист, който по-рано през сезона намекна, че може и да не се задържи още дълго на "Етихад", сега обърна позицията си и заяви, че би останал в отбора колкото се може по-дълго.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички