Гуардиола отново скочи срещу ВАР и обясни за скандала с Агуеро


Гуардиола отново скочи срещу ВАР и обясни за скандала с Агуеро
Снимка: Getty Images/Guliver

9448 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола, призна, че за него и отборът му е много тежко да приеме равенството с Тотнъм, след като гол на „гражданите“ в продължението на двубоя бе отменен след решение на ВАР. На „Етихад“ шампионите доминираха тотално, но трябваше да се задоволят само с точка след равенството 2:2, а попадение на Габриел Жезус в продължението бе отменено заради игра с ръка на Лапорт в по-ранен етап. Сити имаха и основателни претенции за дузпа за нарушение срещу Родри през първата част, но тогава ВАР не се намеси.

"Мислех, че сме приключили с това след мача с Тотнъм миналия сезон, но сега е същото. Случва ни се за втори път и е много тежко. Наистина е тежко, но това е положението. Случи се с Уулвс миналата седмица и видяхме в мача за Суперкупата, Адриан не беше на голлинията си при решаващата дузпа. Трябва да оправят ВАР. Невероятно е, че не ни дадоха дузпа през първото полувреме, а в края отмениха гола ни", коментира Гуардиола след двубоя.

"Сигурен съм, че хората са доволни от представянето ни днес, просто трябва да работим по-здраво върху реализирането на шансовете ни“, допълни Пеп, след като отборът му имаше 30 удара към противниковата врата, но стигна само до два гола. Освен това мениджърът обясни и какво е породило спора между него и Серхио Агуеро при смяната на аржентинеца.

"Агуеро смяташе, че съм му ядосан, заради попадението, което допуснахме. Голът, който допуснахме беше от корнер. Понякога преувеличавам на тъчлинията, друг път съм разстроен от показаното от играчите. Бил съм футболист и знам какво е да си на терена. Емоцията е част от нашата игра. Разговаряхме след и по време на мача. Той е човек, който много обичам”, сподели Гуардиола.

Междувременно се появи информация, че Хари Магуайър е отказал по-голяма заплата от Сити, за да подпише с Юнайтед. Ето и повече подробности

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички