Гуардиола обяви престоя си в Сити като провал, освен ако...


Гуардиола обяви престоя си в Сити като провал, освен ако...
Снимка: Getty Images/Guliver

4218 0

Наставникът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола обяви,че престоят му в Манчестър ще бъде провал, ако не спечели Шампионската лига с отбора. Бившият треньор на Барселона и Байерн Мюнхен е спечелил цели 5 големи трофея, откакто пристигна при „гражданите“ през 2016-та година, включително 2 титли от Висшата лига през 2018-та и 2019-та. Въпреки това испанският наставник така и не успява да триумфира в най-елитния европейски клубен турнир.

„Миналата година беше необикновена за нас, но хората казват „ти не спечели Шампионската лига“. Затова накрая ще съдят по това дали съм спечелил турнира или не съм. Ако не спечеля Шампионската лига до края на периода си тук, той ще бъде счетен за провал“ каза Гуардиола.

Манчестър Сити не са минавали фазата на четвъртфиналите откакто Пеп Гуардиола е треньор на отбора. През последните три сезона „гражданите“ бяха елиминирани от Монако, Ливърпул и Тотнъм. В днешния ден испанският мениджър се изправя срещу един от големите си опоненти в треньорката професия Жозе Моуриньо. Ето какво каза Специалния за съперничеството си с Гуардиола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички