Гари Невил се хвърли в яростна защита на Моуриньо


Гари Невил се хвърли в яростна защита на Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

1836 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил призова ръководството на клуба да не се поддава на емоциите и да задържи Жозе Моуриньо на мениджърския пост.

Британските медии в петък съобщиха, че в резултат на конфликтите с футболистите, португалецът ще загуби работата си, независимо от това какъв резултат ще постигне отборът в мача срещу Нюкасъл на "Олд Трафорд" днес. После информацията бе опровергана от Sky Sports, но бъдещето на Специалния остава все така несигурно.

"Боя се, че ще изпадна в ярост, тъй като ще си спомня за предните години, когато по подобен начин бяха уволнени Мойс и Ван Гаал. Ако това е истина и Моуриньо напусне "Олд Трафорд", феновете ще въстанат срещу ръководството както никога преди.

БЕРБАТОВ: БОЛНО МИ Е ДА ГЛЕДАМ ТОЗИ МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

Днес Жозе Моуриньо ще получи най-голямата подкрепа в своя живот и аз също ще бъда на стадиона, за да му дам дължимото. Това е пълен позор! Къде отидоха ценностите на Манчестър Юнайтед? Това продължава вече пет или шест години. Моуриньо е един от най-добрите треньори в света.

Мисля, че на всеки наставник ще му бъде трудно в Манчестър Юнайтед с оглед на това, как се работи тук. В този клуб нещо трябва непременно да се промени и това не е треньорът. Спрете се", написа Гари Невил в колонката си в Sky Sports.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички