Фърдинанд: Как Дибала си позволи да откаже на Юнайтед, когато седи на пейката?!

Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд разкри, че е щастлив от факта, че нападателят на Ювентус Пауло Дибала не е преминал при "червените дяволи". Както е известно, след напускането на Ромелу Лукаку, англичаните се бяха насочили към аржентинеца, но той постави такива финансови условия на клуба, че преговорите пропаднаха.

"Не знам как Дибала имаше дързостта да откаже на Манчестър Юнайтед, когато е на пейката в Ювентус. Трябва да започне да играе някакъв футбол. Може би си мисли: "Искам да бъда в Шампионска лига или ще седна на пейката. Предпочитам да го направя, отколкото да играя в Ман Юнайтед", каза Фърдинанд пред "Daily Star".

ПСЖ вече има конкретно предложение към Ювентус за Дибала

Френският шампион Пари Сен Жермен проявява реален интерес към нападателя на Ювентус Пауло Дибала и е готов да заплати 60 млн. евро за 25-годишния...

"Е, тогава съм щастлив, че не дойде, защото няма подходящите качества, които искам да виждам в един играч на Ман Юнайтед! Искам някой, който иска да дойде и да си мисли: "Манчестър Юнайтед трябва да стане отново топотбор, а аз искам да бъда катализатор на това". Това е типът човек, който искам да влезе през вратата", каза още легендата. Вижте в този материал заплатата, която поиска Дибала от английския гранд.

Още по темата

Please select answer!