Фен на Юнайтед е бил изгонен от "Олд Трафорд" заради расизъм срещу играч на Ливърпул


Фен на Юнайтед е бил изгонен от "Олд Трафорд" заради расизъм срещу играч на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1785 0

Фен на Манчестър Юнайтед е бил изгонен от трибуните на "Олд Трафорд" по време на неделното дерби между "червените дяволи" и Ливърпул заради расизъм. Въпросният привърженик е отправил обиди на расистка основа към крайния защитник на мърсисайдци Трент Александър-Арнолд.

"Ш****а черна п***а", е била репликата към Александър-Арнолд, която е наложила изгонването на запалянкото на домакините. Инцидентът се е случил през първото полувреме, като от щаба на Юнайтед са започнали свое разследване по случая.

Манчестър Юнайтед и Ливърпул завършиха 1:1, с което бе прекъсната серията на мърсисайдци от 17 поредни победи. Мърсисайдци продължават да са на върха в класирането във Висшата лига, докато "дяволите" заемат 13-о място.

А какво заяви Трент Александър-Арнолд по отношение на расисткия скандал по време на евроквалификацията между България и Англия - четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички