Фен на Ливърпул прекали с хвалбите си за Ван Дайк, ето какво написа (СНИМКА)


Фен на Ливърпул прекали с хвалбите си за Ван Дайк, ето какво написа (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

4993 0

Бранителят на Ливърпул Върджил ван Дайк безспорно е един от най-добрите защитници в света в днешно време. Откакто се присъедини към мърсисайдци през зимата на 2018-та година холандецът почти не е пропускал двубой на своя тим и една от причините за израстването на отбора на Юрген Клоп в последните години.

Поради всички тези причини много фенове на Ливърпул определят 28-годишният холандец за един от най-великите играчи на тази позиция за всички времена. Един потребител в Туитър обаче прекали с хвалбите си към Ван Дайк, след като реши да сравни защитникът на Ливърпул с един от най-добрите дефанзивни играчи не само в близкото минало, но и в историята на футбола въобще – Паоло Малдини. „Никога не съм го наблюдавал и голяма част от хората, които ползват тази платформа също не са го гледали, но отказвам да повярвам, че Паоло Малдини е бил по-добър централен защинтик от Върджил ван Дайк. Как би могъл да си по-добър от него?! В кое отношение Малдини е бил по-добър от Ван Дайк?“ написа привърженикът на Ливърпул.

А ето каква е ситуацията в съблекалнята на мърсисайдци според самия Ван Дайк.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички