Юрген Клоп: Още не сме си осигурили място в топ 4


Юрген Клоп: Още не сме си осигурили място в топ 4
Снимка: Getty Images/Guliver

6662 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп категорично отхвърли твърденията, че мърсисайдци със сигурност ще спечели първата си титла от 30 години насам, като заяви, че "червените" дори още не са сигурни за място в топ 4.

Мърсисайдци се представят феноменално от началото на сезона, като до момента имат 22 победи и само едно равенство на сметката си, и преднина от 16 точки и мач по-малко пред втория Манчестър Сити. Това накара медии и фенове да говорят за "неизбежната" титла на Ливърпул, но Клоп не е съгласен.

"Изобщо не ни пука за подобни приказки. Мисля, че към този момента на теория дори не сме се класирали за Шампионската лига през следващия сезон. Единственото, което можем да направим, е да се концентрираме върху следващите си мачове с Шросбъри, Уест Хем и Саутхемптън. Това е положението", заяви германецът.

"Не мога да променя ситуацията. Никога не съм чувал за нещо, което е решено, преди да е решено. Защо да мислим за такива неща", допълни Клоп след успеха над Улвърхемптън с 2:1 миналата вечер.

А дали Пеп Гуардиола смята, че Ливърпул може да преодолее границата от 100 точки - вижте в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички