Фелайни разкритикува остро играчите на Манчестър Юнайтед


Фелайни разкритикува остро играчите на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2188 0

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Маруан Фелайни, който играе сега за Шандонг Луненг, разкритикува остро настоящите футболисти на английския гранд. Причината за това е слабото представяне на отбора през настоящия сезон - "червените дяволи" са на 2 точки от зоната на изпадащите във Висшата лига.

"Виждате как след мач някои играчи веднага бягат в съблекалнята и там бързо взимат своите телефони и влизат в социалните мрежи. Това ме вбесява, защото те представляват толкова голям клуб. Оле Гунар Солскяер искаше да види в отбора млади играчи, но те ще имат както възходи, така и падения, това не може да се избегне с младите играчи", анализира белгиецът.

"Смятам, че не можете да играете само с млади утболисти, имате нужда от смесица от младост и опит. За да печелите мачове и титли, е нужен опит. Разбира се, можете да печелите и с млади играчи, но това няма да се получава във всеки мач", допълва Фелайни, който има повече от 100 мача за гранда от Манчестър. Междувременно, заради слабите резултати на отбора, основен спонсор се отказа от Манчестър Юнайтед. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички