Ериксен: Нуждая се от ново предизвикателство, Реал ще е крачка напред


Ериксен: Нуждая се от ново предизвикателство, Реал ще е крачка напред

1371 0

Полузащитникът на Тотнъм Кристиан Ериксен призна, че ще търси ново предизвикателство през летния трансферен прозорец. Датчанинът редовно е спряган в медиите за бъдещо попълнение на Реал Мадрид и сега той разкри, че би се радвал да премине в испанския гранд.

"Мисля, че сега съм на такъв етап в кариерата си, когато искам да опитам нещо ново. Много ценя това, което преживях в Тотнъм, нямаше никакви негативи. Но бих искал нещо ново. Надявам се, че през лятото всичко ще се изясни. Такъв е планът. Но във футбола не можеш да предречеш кога всичко ще бъде известно. Може да се случи по всяко време", коментира халфът на "шпорите", цитиран от ekstrabladet.dk.

"Всеки иска това да се случи възможно по-скоро, но във футбола е необходимо време. Всичко зависи от Даниел Леви. И трябва да има интерес от друг клуб. Или ще трябва да седна на масата за преговори и да се споразумея за нов договор", допълни той.

"Що се касае до разговорите за Реал, то това би било крачка напред. Но за целта Реал трябва да се обърне към Тотнъм и да каже, че се интересува от Кристиан. Доколкото аз знам, това още не се е случило", завърши Ериксен. Вижте в този материал колко пари според слуховете предлагат мадридчани за датчанина.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


8 любопитни факта за коридата

  Смята се, че коридата се е зародила в древни времена. Иберийският народ, живял на територията н съвременна...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама