Ериксен: Нуждая се от ново предизвикателство, Реал ще е крачка напред

Полузащитникът на Тотнъм Кристиан Ериксен призна, че ще търси ново предизвикателство през летния трансферен прозорец. Датчанинът редовно е спряган в медиите за бъдещо попълнение на Реал Мадрид и сега той разкри, че би се радвал да премине в испанския гранд.

"Мисля, че сега съм на такъв етап в кариерата си, когато искам да опитам нещо ново. Много ценя това, което преживях в Тотнъм, нямаше никакви негативи. Но бих искал нещо ново. Надявам се, че през лятото всичко ще се изясни. Такъв е планът. Но във футбола не можеш да предречеш кога всичко ще бъде известно. Може да се случи по всяко време", коментира халфът на "шпорите", цитиран от ekstrabladet.dk.

Сигурните нови в Реал, желаните от Зидан и мечтата за "галактико" на Перес

Закъснялата революция в Реал Мадрид започва през това лято. Със завръщането на Зинедин Зидан ръководството на "кралския клуб" стартира мащабна се...

"Всеки иска това да се случи възможно по-скоро, но във футбола е необходимо време. Всичко зависи от Даниел Леви. И трябва да има интерес от друг клуб. Или ще трябва да седна на масата за преговори и да се споразумея за нов договор", допълни той.

"Що се касае до разговорите за Реал, то това би било крачка напред. Но за целта Реал трябва да се обърне към Тотнъм и да каже, че се интересува от Кристиан. Доколкото аз знам, това още не се е случило", завърши Ериксен. Вижте в този материал колко пари според слуховете предлагат мадридчани за датчанина.

Още по темата

Please select answer!