Невероятна история за фен на Тотнъм, който намира портфейл преди финала в Шампионска лига


Невероятна история за фен на Тотнъм, който намира портфейл преди финала в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

8129 0

Футболът често е свързван с големи съперничества както между отборите, така и между феновете. Най-великата игра обаче често може да изкара и най-добрите черти на играчи и запалянковци, като историята за един фен на Ливърпул и един на Тотнъм ще ви докаже това.

На всеки се е случвало да си забрави нещо важно - телефон, портфейл и след това да се опитва да го намери, което рядко дава резултат. Такава е и историята за двама привърженици - единият на Тотнъм, другият на Ливърпул, като действието се развива в Мадрид. Там двата тима премериха сили във финала на Шампионска лига, който мърсисайдци спечелиха с 2:0.

"Намерих един портфейл в таксито, бе паднал на земята. В него имаше 800 евро, но също така имаше и контакти на собственика. Обадих се, а човекът започна да плаче. 

Той го бе загубил вечерта преди финала. Вътре имаше шофьорска книжка, кредитни карти, но най-ценното според мен бе писмо от жена му, която го е написала преди да почине през януари. 

Казах му къде се намираме и след малко той и някои от приятелите му влезнаха в бара с екипите на Ливърпул. Човекът бе изключително благодарен и почерпи целия бар по една бира. 

РОБЪРТСЪН ИЗПРАТИ ЛЮБОПИТНО ПОСЛАНИЕ КЪМ ГОЛАТА ФЕНКА, КОЯТО СЕ ПОЯВИ НА ТЕРЕНА

Той ми писа и веднага след мача. Каза ми, че съжалява, че Ливърпул са ни победили и допълни още, че иска да дари 500 паунда за благотворителност, която аз избера", споделя фенът на Тотнъм Алан. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички