Емоционалното интервю на Рияд Марез след Тотнъм - Манчестър Сити (ВИДЕО)


Емоционалното интервю на Рияд Марез след Тотнъм - Манчестър Сити (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1737 0

Отборът на Манчестър Сити продължава с победите във Висшата лига. Играчите на Хосеп Гуардиола победиха Тотнъм на "Уембли" с минималното 1:0 и отново се изкачиха на върха в класирането. Единственото попадение падна още в 6', когато Рияд Марез засече центриране по земя на Рахийм Стърлинг, след което посочи с ръце към небето.

Алжирският национал даде емоционално интервю след края на срещата, в което обяви, че посвещава гола на бившия президент на Лестър Вишай Шриваданапрабха, който през уикенда почина, след като хеликоптерът му се разби до "Кинг Пауър Стейдиъм". При трагедията загинаха пет души, един от които е бил именно Шриваданапрабха.

"За мен той бе много специален човек. Изкарах четири години и половина там. Имам много спомени с него. Той беше толкова добър човек. Той направи много за мен и за Лестър. Когато се разписах, посочих с ръце към небето за него. Беше ми като баща. Човек с огромно сърце и за мен бе шокиращо да науча новината, както и за другите загинали в катастрофата", заяви бившият играч на "лисиците", който помогна на тима да спечели титлата през сезон 2014/2015.

КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА КАТАСТРОФАТА ДО СТАДИОНА НА ЛЕСТЪР

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички