Емери извади Джака от групата за дербито с Ливърпул и го призова да се извини


Емери извади Джака от групата за дербито с Ливърпул и го призова да се извини
Снимка: Getty Images/Guliver

1514 0

Мениджърът на Арсенал Унай Емери заяви, че Гранит Джака трябва да се извини за реакцията си спрямо феновете на лондончани след равенството у дома с Кристъл Палас 2:2 в неделя. Капитанът на „топчиите“ бе сериозно освиркан, след като напусна терена на „Емирейтс“.

Освен това той отправи и обидни реплики към привържениците на път за тунела. Говорейки на пресконференцията си във вторник, Емери вярва, че швейцарският национал трябва да се извини, но сподели още, че полузащитникът се чувства гузен след случилото се. „Да, той трябва да се извини. Ние правим грешки, трябва да се извиним и му го казахме вече. Наистина, той знае, че сбърка и е много тъжен след случилото се“, започна той на днешната си пресконференция.

Испанският специалист бе запитан дали Джака е бил глобен или не и дали ще го остави капитан, но бившият наставник на ПСЖ и Севиля отказа да коментира. „Първо той трябва да се възстанови психически. В момента няма да дискутирам и не искам да мисля за това. Не е лесно за него и за отбора. Говорихме вчера, и в неделя вечер, както и тази сутрин. Той тренира нормално с останалите, но е съсипан и тъжен за възникналата ситуация“, завърши той. Мениджърът на Арсенал потвърди, че Джака няма да играе срещу Ливърпул за Карабао Къп на „Анфийлд“ в сряда вечер.

Междувременно, друг играч на "топчиите" - Месут Йозил, вече се замисля да напусне Арсенал, като дори има съществуващ вариант. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички