Емери: Нямам време да празнувам, вече мисля за Юнайтед


Емери: Нямам време да празнувам, вече мисля за Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1172 0

Мениджърът на Арсенал Унай Емери заяви, че няма време да празнува победата над Тотнъм с 4:2 и вече мисли за това как да вземе скалпа и на Манчестър Юнайтед. Сблъсъкът е в сряда вечерта. "Артилеристите" спечелиха дербито на Северен Лондон, като отбелязаха три от головете си през второто полувреме.

Следващият съперник на Арсенал отчаяно се нуждае от точки. Всички мисли на Емери вече са насочени към този двубой, който ще се играе на стадион "Олд Трафорд".

ВЕНГЕР СРЕЩУ ЕМЕРИ - ПРОМЯНАТА В "ТОПЧИИТЕ" ГОДИНА ПО-КЪСНО

"Сега мисля за тази среща. Срещу Тотнъм постигнахме голяма победа, зарадвахме феновете си, тъй като това е особен мач за тях. За нас също е особен, но това са само три точки, както срещу Борнемут миналия уикенд. Трябва да продължим да вършим работата си. Днес беше важен мач в план на увереност в себе си. Знаем колко трудно е в Манчестър, исторически и въобще. Смятаме да се подготвим, за да покажем колкото може по-класна игра срещу тях. Ще бъде голямо изпитание за нас, но искаме да преминем през колкото може повече такива трудности", коментира Емери, цитиран от "Evening Standard".

Скоро стана ясно, че Емери е отказал да се вслуша в съвет на бившия мениджър на тима Арсен Венгер. Какъв е бил той - вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички