Един от топ мениджърите е отказал на Евертън


Един от топ мениджърите е отказал на Евертън
Снимка: Guliver/GettyImages

1884 0

Доскорошният наставник на Тотнъм Маурисио Почетино е отказал да застане начело на Евертън. „Карамелите“ уволниха настоящия си треньор Марко Силва, след като записаха унизителна загуба с 2:5 в мърсисайдското дерби в сряда. Поражението означава, че Евертън се смъкна на 18-тата позиция в Премиър лийг и вече е в зоната на изпадащите тимове.

Силва бе уволнен вчера сутринта, след като президентът на Евертън Фарад Мошири и борда на директорите са изгубили търпение към португалеца. За момента тимът ще бъде воден от временния наставник Дънкан Фъргюсън. Ръководството на „карамелите“ е отправило запитване към Маурисио Почетино, който доскоро водеше Тотнъм. Поч, който е спряган и за мениджърския пост в Арсенал, обаче е отказал да поеме ливърпулския тим.

Освен Почетино, за треньорската позиция в Евертън се спрягат още настоящият наставник на Наполи Карло Анчелоти и бившият играч на тима и настоящ помощник в Манчестър Сити Микел Артета, както и още един мениджър, който е считан за най-сериозният фаворит от тримата. Кой е той, вижте тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички