Еден Азар разкри дали би последвал Зинедин Зидан в Манчестър Юнайтед


Еден Азар разкри дали би последвал Зинедин Зидан в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Gulliver

2560 0

Голямата звезда на Челси Еден Азар заяви, че не би преминал в тима на Манчестър Юнайтед, дори ако начело на тима застане Зинедин Зидан. Белгиецът не крие симпатиите си към Зидан, като в едно от предишните си интервюта бе споделил, че с удоволствие би играл под ръководството на французина - независимо в кой отбор.

Зидан бе спряган за поста в тима на "червените дяволи" малко преди уволнението на Жозе Моуриньо, но впоследствие бе назначен Оле Гунар Солскяер. Мнозина анализатори обаче са на мнение, че след края на сезона "червените" ще назначат именно бившия мениджър на Реал Мадрид.

Ето какво заяви Азар през 2017-а: "Всеки знае какво уважение изпитвам към Зидан не само като играч, но и като треньор. Би било сбъдната мечта да играя под негово ръководство." Белгиецът обаче към днешна дата изключва възможността да премине на "Олд Трафорд", независимо дали тимът е воден от неговия "идол".

"Ако утре той премине в Манчестър Юнайтед, аз няма да отида", заяви твърдо Азар, като призна, че е имал желанието да се раздели с Челси през лятото: "След Мондиал 2018 исках да напусна, но накрая останах и сега играя един от най-силните си сезони."

Междувременно един от бившите играчи на Челси предпочете трансфер в Саудитска Арабия, вместо Барселона. Кой е той - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички