Дрогба за Моуриньо: В Сити ще има 2-3 титли


Дрогба за Моуриньо: В Сити ще има 2-3 титли

1502 0

Бившият нападател на Челси Дидие Дрогба също коментира ситуацията на Жозе Моуриньов в Манчестър Юнайтед, като направи интересно сравнение. Според него, ако португалецът е начело на Манчестър Сити, то досега щеше да има 2-3 титли. 

"Смятам, че ако Моуриньо поеме Манчестър Сити, той ще спечели титлата два пъти, може би дори три. Той получава толкова критика, защото сам е задал стандарта да печели, печели и да печели, а сега не го прави или има същите резултати“, сподели Дрогба.

Моуриньо все още е добър. Трябва да погледнете мениджърите, които бяха в Манчестър Юнайтед през последните няколко години. Да си треньор на отбора след сър Алекс Фъргюсън, не е лесно, а и финансите, които са имали тогава, не са същите като сега", сподели Дрогба. 

"Моуриньо пое това предизвикателство, защото е наистина голямо предизвикателство. Но ако хората те критикуват, тогава как да се насладиш? Трудно е. Все пак Моуриньо е човек. Той се опитва да промени подхода си, така правят добрите мениджъри, когато нещата не се получават", допълни още Дидие Дрогба, който обаяви официално края на кариерата си. Ето какво сподели по този повод.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички