Димитър Бербатов със съвет за Ромелу Лукаку


Димитър Бербатов със съвет за Ромелу Лукаку
Снимка: Getty Images/Guliver

2119 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов даде съвет към настоящия такъв на "Олд Трафорд" Ромелу Лукаку. Белгийският таран не може да намери най-добрата си форма и рядко бележи, което се отразява и на играта на тима.

През този сезон критиките към Лукаку са огромни, след като в продължение на осем мача той не успява да се разпише. Бербатов обаче бележеше често и за това реши да даде съвет на тарана.

"Критиките към Ромелу Лукаку наистина са много и знам колко му е трудно. Спомням си, аз също имах един период без попадения, но прекъснах тази серия с пет гола в един мач. Знам, че той не е вкарвал от осем мача, но не заслужава толкова критика.

СКОУЛС: МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ ТИТЛА С ЛУКАКУ

Както каза Жозе Моуриньо, той работи здраво за тима, което може да се отразява на личната му форма. Той иска толкова много да се докаже, че се опитва да прави сложни неща и бърка с лесните такива. Той прави ситуацията си тежка, а трябва просто да влезне в наказателното поле", заяви Бербатов.

На 10 ноември пък предстои да бъде пусната в продажба автобиографичната книга на Димитър Бербатов. Повече за това може да прочетете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички