Давид Луис посочи кой е способен да замени Азар


Давид Луис посочи кой е способен да замени Азар
Снимка: Getty Images/Guliver

4547 0

Защитникът на Челси Давид Луис изрази мнение, че клубът му не трябва да излиза на трансферния пазар, за да търси заместник на плеймейкъра Еден Азар, след като разполага с играч като Калъм-Хъдсън Одой. Азар снощи отбеляза два гола за победата на "сините" над Арсенал с 4:1 във финала на Лига Европа в Баку.

Почти сигурно това бе последният мач на Азар с фланелката на лондончани. Преминаването на белгиеца в Реал Мадрид ще стане голяма загуба за Челси, но Луис е убеден, че младият Хъдсън-Одой е способен да израсне като играч от такъв мащаб. "Дайте тогава да купим Меси или Роналдо вместо него. Ако той си тръгне, единствено ще му пожелая всичко най-добро. Еден е отличен приятел и страхотен играч. Определено ще ни бъде мъчно за него, ако си тръгне. Отдавна започнахме да играем заедно, още когато и двамата бяхме млади, а сега той е известен в цял свят. Всички знаят неговото ниво. Бих му пожелал късмет, защото той го заслужава.

Животът се състои от няколко цикъла - за някои историята приключва, а за други започва. Ние притежаваме големи таланти в клуба и това е шанс за много играчи да достигнат нивото на Еден. Калъм е възпитаник на нашата академия, той е момче с талант и потенциал един ден да стане легенда. Той познава този клуб от дете и със своя талант може да стане като Еден. Така че това е нова история за Калъм. Тя започна не толкова добре за него, тъй като получи травма, но сега настъпва време за него да изкачи своята игра на по-високо ниво", заяви Давид Луис, цитиран от Daily Mirror.

А как мениджърът на Челси Маурицио Сари коментира желанието на Азар да напусне - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички