Челси взима под наем една от целите си


Челси взима под наем една от целите си
Снимка: Guliver/GettyImages

2159 0

Отборът на Челси е отправил оферта под наем за нападателя на Пари Сен Жермен Единсон Кавани. „Сините“ ще опитат да измъкнат уругваския нападател изпод носа на Атлетико Мадрид, които също не крият интереса си към него. Кавани неколкократно изрази желание да напусне фреската столица, след като не получава достатъчно шансове през настоящия сезон и е 4-ти избор за атаката на парижани след Килиан Мбапе, Неймар и Мауро Икарди.

Мениджърът на Челси Франк Лампард силно иска да увеличи конкуренцията в атака по време на януарския трансферен прозорец и да вземе някого, който да помага в предни позиции на голмайстора на тима Тами Ейбрахам. Според ‘The Times’ от лондонския клуб са предложили да вземат Кавани под наем до края на сезона, като покрият заплатата му от Пари Сен Жермен, която е на стойност 360 хиляди паунда на седмица. От Челси ще платят сумата от 5 милиона паунда, за да може нападателят да се озове на „Стамфорд бридж“, като „сините“ ще доплатят още, ако искат да го вземат за постоянно през лятото.

Преди няколко дни Франк Лампард сподели, че много харесва качествата на Кавани и би имал желание той да дойде в Западен Лондон. От ПСЖ обаче имат желанието да продадат играча, а не да го пращат под наем, тъй че тепърва се очаква развитие по казуса. Междувременно Челси почти сигурно ще се раздели с един от нападателите си.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички