Челси в тежка ситуация: Ключов играч може да напусне със свободен трансфер


Челси в тежка ситуация: Ключов играч може да напусне със свободен трансфер
Снимка: Getty Images/Guliver

3061 0

Ръководството на Челси е изправено пред нова тежка задача, която крие своите рискове. "Сините" започнаха отлично новия сезон във Висшата лига, спечелвайки първите си четири мача от първенството, но проблемите с трансферната политика на тима продължават.

След като преди седмица се появиха информации, че централният защитник Гари Кейхил иска да напусне отбора, сега медиите на Стария континент заговориха и за бъдещето на полузащитника Сеск Фабрегас.

"Сините" рискуват да изгубят испанеца през следващото лято без дори да получат пари за това. Договорът на играча изтича именно през лятото на 2019-а година, а двата гранда от град Милано Интер и Милан проявяват интерес към Сеск, твърди "Express".

Фабрегас пристигна на "Стамфорд Бридж" през 2014 година, като до момента има 132 мача и 15 отбелязани попадения със синята фланелка. Преди това испанецът премина през отборите на Арсенал и Барселона.Сеск ще получи възможност да обсъжда своето бъдеще с други отбори още през януари месец, което може да се окаже сериозен проблем за тима от Лондон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички