Челси удари на камък с оферта за желан нападател


Челси удари на камък с оферта за желан нападател
Снимка: Getty Images/Guliver

2027 0

Оферта от 34 млн. паунда на Челси за Муса Дембеле е била отхвърлена от Лион, информира Sky Sports. Френският клуб е твърдо решен да задържи нападателя си поне до лятото на 2020 година. Бившият нападател на Селтик, който вече има 30 гола в Лига 1, е сред приоритетите за лондончани.

Той бе закупен от Лион пред 18 месеца за 20 млн. паунда. Вече е ясно, че Челси е готов да плати 34 млн. паунда за 23-годишния играч, но изглежда, че ще трябва да променят стратегията си. От френския клуб дори имаха изявление, че нямат никакво намерение да се разделят с играча си.

"Олимпик Лионе се запозна с информацията, разпространена от медиите, според която Муса Дембеле може да премине в други отбори пре този трансферен прозорец. Бихме искали да потвърдим желанието, както бе и през лятото на 2019 г., да запазим Муса Дембеле. Клубът има пълно доверие в Муса и разчита по-специално на него, за да изгради успешен отбор за следващите сезони". А ето как една от звездите на Челси коментира предстоящия жребий в Шампионската лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички