Бърз гол, автогол и разочароващ мач за Юнайтед срещу Тотнъм


Бърз гол, автогол и разочароващ мач за Юнайтед срещу Тотнъм
Снимка: Getty Images/Gulliver

2026 0

Тотнъм победи с 2:0 Манчестър Юнайтед в среща от 25-ия кръг на Висшата лига на "Уембли".  Срещата бе изклюително разочароваща за "червените дяволи", които така и не успяха да впечтлят с нещо. Резулатът в мача откри Кристиан Ериксен още в 1', а в 28' Фил Джоунс си отбеляза автогол.

Срещата започна кошмарно за "червените дяволи", като само след няколко секунди игра Ериксен откри резултата. Хари Кейн се пребори за висока топка в наказателното поле, Деле Али опита удар, който бе блокиран, но топката попадна в Кристиан Ериксен, който отблизо не сгреши за 1:0. Две минути по-късно Юнайтед можеше да изравни, но Лингард се забави и ударът бе спасен от Лорис.

В 28' гостите понесоха още един удар, след като Фил Джоунс вкара топката в собствената си врата - 0:2. В 30' отново Лорис спаси много ударен на Марсиал. Втората част също започна с положение пред вратата на Юнайтед, но Сон прати топката в аут. В 56' Лукаку достигна до подаване в наказателното поле, но отново блестяща реакцията на стража на "шпорите" спаси тима. В 65' Ерикесен можеше да отбележи и втори гол, но ударът му от около мина встрани от лявата греда. В 76' Хари Кейн можеше да направи резултата още по-изразителен, но зашитник на "червените дяволи" блокира в последния момент изстрела му. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички