Продължават неволите за Ливърпул в защита


Продължават неволите за Ливърпул в защита
Снимка: Gulliver/GettyImages

2575 0

Защитниците на Ливърпул Джо Гомес и Трент Алекзандър-Арнолд все още не са готови за игра. Това заяви мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп на пресконференцията преди двубоя с Уест Хям в понеделник.

Германецът се надява, че Алезандър-Арнолд ще се завърне към пълноценни тренировки за първия състав съвсем скоро, след като получи контузия на коляното, но призна, че Гомес едва ли ще се завърне сред титулярите на "червените" преди първия осминафинален сблъсък с Байерн Мюнхен от Шампионска лига на 19 февруари.

"И двамата не са готови. Джо няма да се завърне преди двубоя с Байерн, а Трент се подобрява с всеки изминал ден, надявам се следващата седмица да поднови тренировки“, сподели Клоп. Относно коментарите на защитника на Манчестър Сити Кайл Уокър в Туитър, отправени към Ливърпул след равенството с Лестър, мениджърът заяви следното:

"Това казва повече за него и негово поведение. Аз никога не празнувам, когато други отбори загубят точки или мач, това не е позволено“, коментира Клоп. Ливърпул е лидер във Висшата лига с пет точки аванс пред основния си преследвач и действащ шампион Манчестър Сити. "Гражданите" приемат у дома Арсенал в дербито на 25-ия кръг в неделя.

Какво заяви Клоп след равенството с Лестър - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички