Бивш френски национал: Играчите на Юнайтед мразеха Моуриньо


Бивш френски национал: Играчите на Юнайтед мразеха Моуриньо
Снимка: Guliver/GettyImages

1614 0

Бившият френски национал Франк Лебьоф сподели мнението си за футболния треньор Жозе Моуриньо. Според бившия защитник португалецът трябва да преосмисли поведението си към играчите, ако иска отново да бъде поканен в топклуб.

"Мисля, че времето на Моуриньо отмина. Аз му се възхищавах, когато премина за първи път в Челси след това, което направи в Порто. Но мисля, че той загуби нещо. Спомням си как всички футболисти признаваха, че го обичат. Помня как плака Матераци и други неща в този дух", коментира Лебьоф пред ESPN.

"Мисля, че сега той загуби това и стигна до точката играчите на Манчестър Юнайтед да започнат да го мразят. Според мен той трябва да се замисли за живота си и ако иска да се върне на работа в голям клуб, например, в ПСЖ, той трябва да се промени", допълни французинът. Наскоро Моуриньо призна колко лоши са били отношенията му с Пол Погба. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички