Бивш френски национал: Играчите на Юнайтед мразеха Моуриньо

Бившият френски национал Франк Лебьоф сподели мнението си за футболния треньор Жозе Моуриньо. Според бившия защитник португалецът трябва да преосмисли поведението си към играчите, ако иска отново да бъде поканен в топклуб.

"Мисля, че времето на Моуриньо отмина. Аз му се възхищавах, когато премина за първи път в Челси след това, което направи в Порто. Но мисля, че той загуби нещо. Спомням си как всички футболисти признаваха, че го обичат. Помня как плака Матераци и други неща в този дух", коментира Лебьоф пред ESPN.

Жозе Моуриньо преговаря с два италиански клуба

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо може да се завърне в италианското първенство, където преди години пожъна успехи с Интер. Спор...

"Мисля, че сега той загуби това и стигна до точката играчите на Манчестър Юнайтед да започнат да го мразят. Според мен той трябва да се замисли за живота си и ако иска да се върне на работа в голям клуб, например, в ПСЖ, той трябва да се промени", допълни французинът. Наскоро Моуриньо призна колко лоши са били отношенията му с Пол Погба. Вижте подробности в този материал.

Още по темата

Please select answer!