Бернардо Силва: Изтощително е с Пеп, дори спрях да вдигам телефона на баба си


Бернардо Силва: Изтощително е с Пеп, дори спрях да вдигам телефона на баба си
Снимка: Getty Images/Guliver

17898 0

Полузащитникът на Манчестър Сити Бернардо Силва призна, че футболът, който играе в момента, го изморява. Затова той се стреми да не мисли за играта в свободното си време. Португалецът заяви също, че заради тази умора е започнал да не отговаря на позвъняванията на баба си.

"Прекарваме много време в тренировки, в самолета и влакове. Когато се прибирам у дома, се опитвам да се абстрахирам. Преди баба ми често ми звънеше след лоши мачове, но сега, ако трябва да бъда честен, дори не отговарям на позвъняванията ѝ", заяви Силва, цитиран от Daily Mail.

"Много хора, които нищо не знаят за футбола, се опитват да ми изкажат мнението си. Но аз не искам да го обсъждам, искам да говоря за по-нормални неща. Ако проведа пет часа с приятелите си, говорейки за футбол, бих се побъркал", допълни звездата на "гражданите".

"Да, да играеш под ръководството на Пеп е изтощително. В това няма никакво съмнение. Но това е, което трябва да правим. Ако искате да се борите за всички трофеи през сезона, трябва да има някой, който да ви побутва всеки ден. Понякога не е лесно, но е добре да има някой, който не те оставя да се отпуснеш", добави халфът. А кой според Гуардиола ще го замени начело на английския гранд вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички