Здравко Мамич разказа невероятна история за скъперничеството на боса на Тотнъм

Бившият президент на Динамо (Загреб) Здравко Мамич разказа любопитна история покрай трансфера на Лука Модрич от хърватския гранд в Тотнъм. Англичаните платиха за халфа 21 милиона евро, а при преговорите президентът на "шпорите" - Даниел Леви, се е доказал като човек, знаещ цената на всяко евро.

"Двамата се разбрахме за всичко. Модрич премина в Тотнъм. Помолих Леви да ни изпрати пет фланелки на Тотнъм, а той каза, че ще го направи, но ще си приспадне разхода от трансферната сума. Той искаше да си ги приспадне от тези 21 милиона евро, които Тотнъм щеше да плати за Модрич", разказа хърватинът, цитиран от "FourFourTwo".

Тотнъм "проспа" трансферния прозорец, за да се развихри в неговия край

Ръководството на Тотнъм проведе тихи и спокойни действия по време на летния трансферен прозорец, като Маурисио Почетино не смята, че има необходи...

"Леви е най-добрият преговарящ в света. Тази история показа, че той цени всяко евро, похарчено от клуба", допълни Мамич. Неотдавна за трудността при преговорите с Леви говори и легендата сър Алекс Фъргюсън. Той призна, че преговорите с него за Димитър Бербатов са били толкова тежки, че след трансфера на българина шотландецът е взел решение да не купува повече играчи на Тотнъм. А за коя звезда на "шпорите" наскоро са преговаряли от Манчестър Юнайтед вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!