Здравко Мамич разказа невероятна история за скъперничеството на боса на Тотнъм


Здравко Мамич разказа невероятна история за скъперничеството на боса на Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

2517 0

Бившият президент на Динамо (Загреб) Здравко Мамич разказа любопитна история покрай трансфера на Лука Модрич от хърватския гранд в Тотнъм. Англичаните платиха за халфа 21 милиона евро, а при преговорите президентът на "шпорите" - Даниел Леви, се е доказал като човек, знаещ цената на всяко евро.

"Двамата се разбрахме за всичко. Модрич премина в Тотнъм. Помолих Леви да ни изпрати пет фланелки на Тотнъм, а той каза, че ще го направи, но ще си приспадне разхода от трансферната сума. Той искаше да си ги приспадне от тези 21 милиона евро, които Тотнъм щеше да плати за Модрич", разказа хърватинът, цитиран от "FourFourTwo".

"Леви е най-добрият преговарящ в света. Тази история показа, че той цени всяко евро, похарчено от клуба", допълни Мамич. Неотдавна за трудността при преговорите с Леви говори и легендата сър Алекс Фъргюсън. Той призна, че преговорите с него за Димитър Бербатов са били толкова тежки, че след трансфера на българина шотландецът е взел решение да не купува повече играчи на Тотнъм. А за коя звезда на "шпорите" наскоро са преговаряли от Манчестър Юнайтед вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички