Бербатов: Лукаку трябва да остане в Манчестър Юнайтед


Бербатов: Лукаку трябва да остане в Манчестър Юнайтед
Снимка: Facebook

2545 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов посъветва Ромелу Лукаку да не приема офертата за трансфер в Интер и да остане да работи под ръководството на Оле Гунар Солскяер на "Олд Трафорд".

26-годишният Лукаку е основната трансферна цел на "нерадзурите" това лято, като те предложиха 63 милиона паунда за него, но от Юнайтед настояват за над 75 милиона. Самият Лукаку на няколко пъти изрази желанието си да заиграе в Серия А, макар и да не назова конкретно името на Интер, но според Бербатов белгийският национал не трябва да сменя клубната си принадлежност.

"Мисля, че той трябва да остане. Харесвам го и не съм съгласен с критиките към него. Да, той трябва да поработи над някои неща, но така е с всеки футболист, а и съотборниците му трябва да му помагат. Ако аз съм халф в този отбор, трябва да знам как да му подам топката, кога да му я подам и на кой крак", коментира Бербатов.

"Мисля, че Оле Гунар Солскяер е добър треньор за Лукаку, защото той винаги може да го попита за нещо. Солскяер бе страхотен нападател и ако имаш нужда от съвет в тази област, трябва да отидеш при него", допълни българинът. Какъв друг съвет даде на бившия си клуб Димитър вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички