Бейл близо да завръщане във Висшата лига още през зимата


Бейл близо да завръщане във Висшата лига още през зимата
Снимка: Getty Images/Guliver

4254 0

Дните на Гарет Бейл на „Сантиаго Бернабеу“ може би са преброени. Отношенията между уелския национал и феновете на Реал Мадрид са доста обтегнати, като привържениците на „Кралския клуб“ го освиркват при всяка една домакинска изява от известно време. Въпреки че бе с основна заслуга за всеки един от 4-те трофея в Шампионската лига, които клубът спечели през последните години, Бейл така и не успя да се превърне в любимец на феновете.

Нещата допълнително се усложниха, след като преди седмица Гарет Бейл опъна знаме, в което постави Уелс и голфа пред Мадрид в приоритетите си. Това още повече засили предположенията, че 30-годишното крило ще напусне „Белия балет“ съвсем скоро. В последната седмица се появи нова интересна информация относно бъдещето на Бейл – уелсецът е доста близо до завръщане във Висшата лига и то в клуба, който го продаде на Реал Мадрид – Тотнъм. „Шпорите“ изживяват труден старт на настоящата кампания, но след назначението на Жозе Моуриньо тимът се събуди и записа две победи в последните си два мача. Идването на португалеца в Северен Лондон е ясен намек за амбициите на Спърс и евентуално завръщане на Бейл в Тотнъм би било страхотно за клуба.

Големият проблем пред един подобен трансфер е голямата заплата на Бейл в момента. Уелсецът печели по над 600 хиляди паунда на седмица в Реал, а най-скъпоплатеният футболист на Тотнъм Хари Кейн взима 3 пъти по-малко. Само бъдещето ще покаже дали този трансфер ще се осъществи. А ето какво каза Зидан по адрес на освиркванията към Гарет Бейл.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички